12
nov.

Birouri de închiriat în Brașov

Kogălniceanu Office Brașov

Birouri de inchiriat in Brasov

Clădire de birouri de închiriat în centrul Brașovului, în zona Centrul Civic, într-o clădire modernă cu 10 etaje.

Birourile de inchiriat se desfasoara pe o suprafață totală de 6500 m² cu o structură de S + P + 10 niveluri, Kogălniceanu Office Brașov oferă spații moderne de birouri, un mediu de lucru profesional, sigur, plăcut, cu multiple facilități.

Printre facilitățile importante se regăsesc următoarele:

Aproape de vaste spații verzi

Parcul Consiliul Europei este atât o zonă perfectă pentru un prânz în aer liber, cât și un punct de acces facil către cele mai importante instituții publice, comerciale și bancare din zonă.

Principalele banci au sediile centrale chiar lângă clădirea Kogălniceanu Office

BRD, BCR, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, CEC Bank se află la mai puțin de 5 minute distanță de biroul dumneavoastră. Acces pietonal rapid, fără grija locului de parcare.

Nenumărate restaurante și bistrouri la doar câtiva pași de clădire

3 restaurante, 7 fast-food-uri și 2 cofetării vă așteptă să vă încânte papilele în incinta AFI Mall. În plus, pe o rază de câteva sute de metri, veți avea de ales între alte 5 restaurante și bistro-uri cu specific variat.

Instituții publice utile în imediata apropiere

Casa de Asigurări de Sănătate, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Regională Generală a Finanțelor Publice, Trezoreria Brașov se află în proximitate și sunt accesibile într-o scurtă plimbare.