04
nov.

Birou de închiriat în Brașov

Kogălniceanu Office Brașov

Birou de inchiriat in Brasov

Birou de închiriat în Brașov în Centrul Civic în cadrul turnului Kogălniceanu Office. Clădire modernă de birouri de închiriat în care siguranța și confortul locatarilor au fost permanent avute în vedere atunci când au fost dimensionate echipările.

Astfel, fiecare etaj este dotat cu o centrală de tratare a aerului proprie care asigură un aport de 100% aer proaspăt.

De asemenea, competitivitatea clienților noștri a fost avută în vedere când am optimizat costurile locative, de utilități și servicii, oferind cel mai bun raport preț/valoare per m².

Câteva dintre facilitățile clădirii de birouri:

Localizare ultracentrală

Clădirea Kogălniceanu Office Brașov este amplasată în centrul Brașovului, la câțiva pași de majoritatea punctelor importante ale orașului.

Multiple puncte de interes

Kogălniceanu Office Brașov se află lângă numeroase facilități precum centre comerciale, gara centrală, bănci, stații de autobuz către toate colțurile orașului și un parc minunat.

Clinici, spitale

Aflată la câteva minute distanță de birou, Rețeaua de sănătate Regina Maria oferă servicii de top, analize și consultații diverse. Ușor accesibilă ca pieton, fără a pierde timp în trafic.

Centre comerciale

Pentru sesiuni de shopping, masa de prânz, o cafea la terasă sau întâlniri cu prietenii după program. cel mai mare mall din Brașov se află la 5 minute distanță de mers pe jos.