Clădirea

Kogălniceanu Office Brașov


Cu un bogat istoric pe harta orașului Brașov, fost sediu al unor bănci de renume, Kogălniceanu Office este unul dintre edificiile emblematice din Centrul Civic al orașului, devenind de-a lungul timpului un punct de reper pentru brașoveni.


Având o suprafață totală de 6500 m² desfășurați pe o structură de S + P + 10 niveluri, Kogălniceanu Office Brașov oferă spații moderne de birouri, un mediu de lucru profesional, sigur, plăcut, cu multiple facilități.

Poziția ultracentrală, designul contemporan al clădirii, calitatea dotărilor și facilitățile moderne, eficiente din punct de vedere energetic pe care le punem la dispoziție ne situează în standardele birourilor din Clasa A.

Alstom România, Metropolitan Life, Plastics Bavaria și alte companii de marcă își desfășoară în prezent activitatea în turnul Kogălniceanu Office, iar etajele încă libere, proaspăt renovate, sunt pregătite pentru a primi noi locatari.

Pe lângă avantajele amplasamentului și a unei conexiuni excelente cu principalele străzi și bulevarde ale Brașovului, vă puteți bucura zilnic de o priveliște urbană încântătoare, din confortul propriului birou.

Programați acum o întâlnire, vizionați birourile disponibile pentru închiriere și descoperiți toate facilitățile clădirii Kogălniceanu Office Brașov.

Facilități

Birouri de închiriat - Kogălniceanu Office Brașov

Localizare ultracentrală

Clădirea Kogălniceanu Office Brașov este amplasată în centrul Brașovului, la câțiva pași de majoritatea punctelor importante ale orașului.

Birouri de închiriat - Kogălniceanu Office Brașov

Multiple puncte de interes

Kogălniceanu Office Brașov se află lângă numeroase facilități precum centre comerciale, gara centrală, bănci, stații de autobuz către toate colțurile orașului și un parc minunat.

Clinici, spitale

Clinici, spitale

Aflată la câteva minute distanță de birou, Rețeaua de sănătate Regina Maria oferă servicii de top, analize și consultații diverse. Ușor accesibilă ca pieton, fără a pierde timp în trafic.

Facilitati - Cumparaturi

Centre comerciale

Pentru sesiuni de shopping, masa de prânz, o cafea la terasă sau întâlniri cu prietenii după program. cel mai mare mall din Brașov se află la 5 minute distanță de mers pe jos.

Parc

Spații verzi

Parcul Consiliul Europei este atât o zonă perfectă pentru un prânz în aer liber, cât și un punct de acces facil către cele mai importante instituții publice, comerciale și bancare din zonă.

Banci

Bănci

BRD, BCR, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, CEC Bank se află la mai puțin de 5 minute distanță de biroul dumneavoastră. Acces pietonal rapid, fără grija locului de parcare.

Restaurant

Restaurante, bistrouri

3 restaurante, 7 fast-food-uri și 2 cofetării vă așteptă să vă încânte papilele în incinta AFI Mall. În plus, pe o rază de câteva sute de metri, veți avea de ales între alte 5 restaurante și bistro-uri cu specific variat.

Facilitati - Institutii publice

Instituții publice

Casa de Asigurări de Sănătate, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Regională Generală a Finanțelor Publice, Trezoreria Brașov se află în proximitate și sunt accesibile într-o scurtă plimbare.

Birouri de închiriat - Kogălniceanu Office Brașov

Parcare privată

Clădirea Kogălniceanu Office Brașov dispune de cea mai mare parcare privată din zona Centrului Civic – 60 locuri de parcare (descoperită, acoperită și subterană). Disponibilitate locuri de parcare vizitatori și clienți.

Birouri de închiriat - Kogălniceanu Office Brașov

Monitorizare 24/7

Recepție și parcare dotate cu supraveghere video de ultimă generație și serviciu permanent de pază.

Birouri de închiriat - Kogălniceanu Office Brașov

Zonă amenajată pentru fumători

Spațiu exterior special amenajat pentru fumători, acoperit și ferit de intemperii. Pentru scurte pauze de relaxare și socializare.

Birouri de închiriat - Kogălniceanu Office Brașov

Sistem HVAC ultra-modern

100% aer proaspăt via CTA, VCV pe 4 căi pentru răcire/încălzire și mixare, compartimentarea clădirii permite un contact redus între punctele de lucru.

Difuzoare elicoidale

Difuzoare elicoidale

Gurile de suflare sunt dotate cu difuzoare elicoidale, asigurand o distributie orizontală și verticală uniformă a aerului tratat termic.

Tavane înalte

Tavane înalte

Înălțimea utilă aproximativă a incintelor este de 3 metri. Plafonul este suspendat la 35 cm de planșeul din beton al clădirii, mascat cu tavan fals casetat cu plăci ignifugate 600×600 mm. Instalații ascunse în tavan.

Suprafață vitrată amplă

Suprafață vitrată amplă

Fațadă cu pereți cortină din sticlă termopan sandwich dublu stratificat, securizată, cu barieră UV, tratată termic și fonic (30 dB). Suprafața vitrată amplă permite un aport sporit de lumină naturală în incinta birourilor.

Post de transformare propriu

Post de transformare propriu

De la medie la joasă tensiune, Imobilul este dotat cu un grup electrogen diesel de rezervă, pentru a menține în funcțiune consumatorii vitali și a asigura backup-ul sistemelor informatice în cazul unei pene de curent.

Rezervă proprie de apă

Rezervă proprie de apă

Rezervă proprie de apă pentru hidranți și stingerea incendiilor. Circuitul de hidranți este conectat la un rezervor cu volum de 27 m³, independent de alimentarea cu apă a imobilului. Fiecare etaj este dotat cu role de furtun cu capete de spray.

Usi rezistente la foc

Uși rezistente la foc

Căile de acces pe fiecare etaj și SAS-urile cu acces către casele de scară sunt dotate cu uși rezistente la foc 120 min., cu închidere automată mecanică.

Ascensor panoramic

Ascensor panoramic

Turnul Kogălniceanu Office Brașov este dotat cu două ascensoare, dintre care unul panoramic, cu capacitate 8, respectiv 10 persoane.

Iluminat 500 LUX

Iluminat 500 LUX

Confortul vizual este important pentru sănătatea ochilor, influențând nivelul de concentrare și chiar starea de spirit a angajaților. 500 LUX este intensitatea luminoasă utilizată pentru pentru spațiile de birouri, conform recomandărilor și reglementărilor în vigoare.

Partenerii proiectului Kogălniceanu Office Brașov

Alstom România, Metropolitan Life, Plastics Bavaria și alte companii de marcă își desfășoară în prezent activitatea în turnul Kogălniceanu Office Brașov.