Aer curat

Centrale de tratare a aerului


Cu cât un spațiu este mai bine izolat, cu atât pierderile termice sunt mai mici. Însă, acest lucru înseamnă că aerul din interior stagnează şi devine viciat, crescând riscul de apariţie a alergenilor, mirosurilor reziduale, condensului și mucegaiului. De asemenea, este foarte cunoscut faptul că riscul de transmitere a virusurilor crește exponențial în spații închise sau ventilate deficitar.


Centrala de tratare a aerului (CTA) este o componentă importantă a sistemului de climatizare care are rolul de a asigura tratarea centralizată a aerului: ventilarea, filtrarea, încălzirea și răcirea, în condiții de maximizare a parametrilor tehnici de eficiență.

Centrala de ventilație introduce în permanență aerul proaspăt în proporție de 100% prin intermediul tubulaturii de ventilație, înlocuiește aerul viciat din încăpere cu aer proaspăt, preîncălzit la temperatura setată și îl distribuie prin gurile de suflare dotate cu difuzoare elicoidale, montate la nivelul plafonului.

Beneficii ale centralelor de ventilație:
– împrospătează permanent aerul din incintă;
– elimină substanțele nocive și elimină sursa de praf prin crearea unei suprapresiuni in incinta deservită;
– reduc considerabil consumul de energie termică;
– mențin temperatura optimă;
– nu afectează nivelul de concentrare din birou graţie funcţionării silenţioase.

Siguranța în exploatare a sistemelor centralizate de încălzire și răcire provine din redundanța (dublarea elementelor vitale: 2 centrale Viessmann cu putere însumată de 1,2MW și 2 chillere cu putere însumată de 850kW), asigurând astfel funcționarea continuă chiar și în cazul unei defecțiuni tehnice.

Spațiu birouri de închiriat în clădirea Kogălniceanu Office Brașov. Dotări moderne: monitorizare permanentă, parcare proprie, suprafețe generoase, spații disponibile pregătite pentru închiriere.

Programați acum o întâlnire, vizionați birourile disponibile pentru închiriere și descoperiți toate facilitățile clădirii Kogălniceanu Office Brașov.

Partenerii proiectului Kogălniceanu Office Brașov

Alstom România, Metropolitan Life, Plastics Bavaria și alte companii de marcă își desfășoară în prezent activitatea în turnul Kogălniceanu Office Brașov.